Sikeresen leszállt a Nationalelf repülőgépe a harkovi reptéren ma délután, helyi idő szerint 13:30-kor - adta tudtul a dfb.de. Egy kétórás repülőút után a kellemes nyári 35 fokban ukrán gyerekek köszöntötték a válogatottat.  A válogatottal tartott a Német Labdarúgó Szövetség delegációja is, élen az elnökkel Wofgang Niersbach-val.

landolás harkivban.jpg

Joachim Löw szövetségi kapitány és Bastian Schweinsteiger a délután folyamán a harkovi stadionban a mérkőzés előtti utolsó sajtótájékoztatón fog a nemzetközi sajtó rendelkezésére állni. Amelyen minden bizonnyal a kezdőcsapattal kapcsolatos kérdésekre is válaszol Löw. Mindenkit leginkább a Klose -Gomez csere lehetősége foglalkoztat. Na erre mi is kíváncsiak vagyunk. Egy levezető edzés is szerepel még a válogatott mai programjában, majd a csapat elfoglalja szállását a Metaliszt Harkov labdarúgó csapatának edzőközpontjában. Innen fognak a holnapi nap folyamán a hollandok elleni 20.45-kor kezdődő mérkőzésre utazni.

3 komment

Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://diemannschaft.blog.hu/api/trackback/id/tr64583742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobic 2012.06.13. 10:59:20

Sziasztok!

Először is tetszik a blog pláne, hogy szabad stílusban nyomjátok. Ja és este bealázzuk a klumpásokat!!! Hajrá Németország!

heiki töltő 2012.06.13. 11:09:22

@Bobic: Nagyra értékelem dicsérő szavaidat! :)

robot_ 2012.06.13. 13:08:11

igen, a hollandoknak ma porrà kell hamvadniuk sajnos. Mekkora lenne mar, hogy
mindennki itt fosik, meg meregeti a masikat a csapataval szemben, es minden felelem meg ellentetes varakozas ellenere egy orbitalis 4-0 -al elzavarnank a forman kivuli hollandokat. En roppantul tudnam elvezni.
süti beállítások módosítása