Végre eltelt ismét 2 év a VB óta és itt vagyunk az EB nyitány előtt. Nem kell fisfos csoportmeccseket és néhány gyenge kieséses meccset végigaludni és azt az idegesítő vuvuzelát hallgatni, mint azt tettük 2 éve.

Hogy jön ide a dél-afrikai VB az EB-hez? Hajtás után megtudod!

Jogelődünk a gutenmorgenafrika.blog.hu révén, amelyen végigbloggoltuk szerzőtársammal a Nationalelf káprázatos menetelését a bronzéremig. A név megváltozott, az oldal megújult és remélhetőleg egy mindenki által könnyebben beazonosítható névvel vágunk neki Európa meghódításának. Ez hát a diemannschaft.blog.hu a német válogatott szurkeroldala az Index támogatásával (későbbiekben Anyánk).

A legjobb helyen jársz ha német drukker vagy!
Ha nem tudod kinek szurkolj, majd segítünk neked!

A legszebb, legeredményesebb focit játszó csapat népes szurkolótáborához tartozni nemcsak érdem és dicsőség, hanem az egyetlen dolog amit tehetsz ha a nyerőre akarsz tenni. Kövess minket itt és minden lézető fórumon (fész, twitter, stb..)! Naprakész infókkal, beharangozókkal, elemzésekkel, statisztikákkal fogunk jelentkezni nap mint nap az elkövetkező 1 hónapban. Tervezünk Eb-történelem rovattól kezdve csapatbemutatón keresztül a bulvárig mindent ami időnkbe belefér.

De mindenekelőtt karakán véleményt formálunk mindenről és mindenkiről ami/aki a Nationalelf útjába kerül. Remélhetőleg lendületünk nem törik meg a döntőig és végre behúzzuk a hőn ahított aranyat, amit az elmúlt évek eredményei alapján teljesen megérdemlünk.

eb_logo.jpg


Jó szurkolást mindenkinek!

Hajrá németek!

Csókol Anyátok és a die Mannschaft stábja!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://diemannschaft.blog.hu/api/trackback/id/tr874553856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása