Német bulvár lapértesülések szerint tegnap hajnalban Jerome Boateng hátvédünk (a Bayern játékosa) hajnali kettőkor Gina Lisa Lohfink német aktmodell társaságában mulatta az időt a berlini Pentahotelben.  Ez még nem lenne baj , hisz a Gdanskba induló Nationalelf járat csak délután 13:35-kor indult Frankfurtból (eléggé sietnie kellett, hogy odaérjen!), csakhogy az Eb előtt nehogy már a prostik legyenek a legfontosabbak!

lisa03.jpg

Lisa ugyanis celeb-prostinak mondható, miután évekkel ezelőtt Németországban amatőr pornó film(ek) jelent(ek) meg róla - ismertté válását nagyban segítve -  indult egy német topmodell tehetségkutatóban is. Lisa szerint Boa' (Akinek mellesleg tavaly ikrei születtek barátnőjétől. De tudjuk Angliából ez a focistáknál nem visszatartó erő) hallotta, hogy a városban van és szerette volna mindenképpen megismerni.  Aha, persze! 

Miután hajnali kettőkor a bárban találkoztak, Boeateng haverjával hármasban Lisa szobájában folytatták tovább a beszélgetést. Biztos az atomfizika és a húrelmélet volt a téma vagy az emberfogást gyakorolták. Tuti hogy gerincre vágták a csajt szendvicsben.

boetengsztori01.jpg

Boateng basebellsapkában pezsgőzik a haverokkal.

boetengsztori03.jpgBeszélgessünk Jerome, hozd a haverodat is. Irány a szobám!
 
 
Íme egy pár fotó Lisáról:
lisa02.jpg
 
lisa01.jpg
 
lisa04.jpg
 
lisa05.jpg

 

Eddig a sztori! Személy szerint én leszarom, hogy mit csinál Boateng a szabadidejében, csak nehogy megszokássá váljon az esti témázgatás Lengyelországban is, mert akkor bajban leszünk. Fejezd be Jerome és koncentrálj az EB-re! 

3 komment

Címkék: prosti boateng

A bejegyzés trackback címe:

https://diemannschaft.blog.hu/api/trackback/id/tr864566659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása