1939-ben a Fehér hadművelet (Fall Weiss) keretében már sikerült közel 1 hónap alatt elfoglalnunk Lengyelországot és később a Barbarossa hadműveletben Ukrajnát is. Most General Löw vezetésével aranyhadseregünk már a legkisebb ellenállás nélkül bevette Gdanskot és tovább nyomul Ukrajna irányába, ahol Kijev leigázására készül. Két éve az Afrikakorps sikertelen hadjárata után immár senki és semmi sem állhat utunkba.

general löw.png


Lássuk Herr General Löw kikkel indul neki Kijev ostromának:

Az utolsó védelmi vonalunk ,a kapuvédők. (TOR)


manuel-neuer-karikatur.jpgManuel Neuer (1) a gelsenkircheni „sohanemlesztekbajnokok” Schalke04 fiatal portása idénre leszokott a vesztfáliai sámánok varázsitaláról és tudatára ébredt mint a Skynet. Ennek is tudható be, hogy csatlakozott a bajor klánhoz. Immár nem csak tehetsége megkérdőjelezhetetlen, hanem a világelitben elfoglalt helye se vita tárgya. A 26 éves, jobblábas, makacs vesztfáliai hálóőr világklasszis a maga posztján. Habár nem a legjobb szezonját futja, de helye vitathatatlan a kapuban. Hibátlan, egyenletes teljesítmény várunk tőle a Kijevi Nagy Kapu védése során.


tim-wiese-karikatur.jpgTim Wiese (12) 31 éves, még mindig a Birodalom kikötővárosában a brémai halpiacon edződik nap mint nap. Félelmetes kifutásai mit sem változtak az évek során, de a lembergi halpiacon már csak segédpucolóként számítunk rá. Mellesleg Neuer mellett az egyetlen, aki helyből felugorva eléri a Kijevi Nagy Kapu tetejét.

 

zieler_ron-robert_2012.jpgRon-Robert Zieler (22) 23 éves, Kölnben a Rajna-parti dokkok söpredékével nőtt fel, jelenleg a hannoveri zsivány–tolvaj banda tanítgatja olcsó utcai trükkökre. Ukrajnában újabb csibészségeket, fogásokat leshet el, de csak a padról.


A védelem (ABWEHR)


holger-badstuber-karikatur.jpgHolger Badstuber (14) stabil, higgadt belső védő a bőrnadrágos bajor klánból. A 23 éves ballábas balhátvéd jó idényt tudhat maga mögött a három ezüstérem ellenére is. 3 éve még a Regionalliga harmadosztályú tartalékosai között pucolta a nagymenők csukáját. Azóta stabil kezdő tagja lett a bajor klánnak. Löw két éve Afrikában még szélső védőként is számított rá, de szerencsére megtalálta a helyét a belső poszton. Támadójátéka még hagy kívánnivalót maga után, de nem is ez az elsődleges feladata. Stabil támaszunk lehet a védelemben.


jerome-boateng-karikatur.jpgJerome Boateng (20) egyike a gyarmatbirodalomból behurcolt dolgos rabszolgáinknak, aki még az elutazása előtti estén is szorgosan magáévá tette asszonyainkat. Áruló féltestvérére immár 2 éve vérdíj van kitűzve Ballack nagyúr lemészárlásáért. Időközben rövid szigetországi portya után ő is csatlakozott a bajor bőrnadrágos klánhoz. Generálisunk a jobboldali védő szerepét szánja neki, mint ahogy utolsó felkészülési csatánk során Mózes népe ellen is tette.


benedikt-hoewedes-karikatur.jpgBenedikt Höwedes (4) a 24 éves védő, eddig a gelsenkircheni lúzereket erősitette, de az európai portya után már a bajor klán tagjai között tisztelhetjük. Boatenggel lesz csatában a jobboldali védőpozícióért. Remek tartalékosként számítunk is rá.

 


mats-hummels-karikatur.jpgMats Hummels (5) a 24 éves jobblábas védő, aki bajor féltartós kecsketejen nevelkedett és elhagyta a klánt a dortmundi Hanza-szövetség kedvéért. Mertesacker-rel lesz nagy harcban a kezdőcsapatba kerülésért. Az idei szezon legjobb belső hátvédjeként erre jó eséllyel pályázik. Igazi vezető, harcos típus a dortmundi szénbányászoknál, ezt a nemzeti seregben még bizonyítania kell.

 

philipp-lahm-03-karikatur.jpgPhilipp Lahm (16) a bajor klán nagy tiszteletben álló fia, aki már sok nagy csatát megélt és időközben világszerte rettegett kétlábas klasszissá érett. 2 éve Ballack nagyúr lemészárlása után csapatunk kapitánya lett, persze nem érdemtelenül. Sokáig a bal oldalon segítette villámgyors felfutásaival a támadójátékot, de egy pár esztendeje már a jobb oldalon cikázik. Feladatát ezen a szélen is tökéletesen ellátja, korábbi könnyelműsködése már a múlt ködébe vész. Balodali játéka és felfutásai szükségessek Podolski popsijának védése miatt, habár a másik oldalon Müllerrel jobban megértené magát. Kapitányként óriási bombákat várunk tőle és a kijevi falak ledöntését.


per-mertesacker-02-karikatur.jpgPer Mertesacker (17), jobboldali tapasztalt középső védőnket idén februárban meglőtték a bokáján a sunderlandi csata során. Az anglius ágyúsok gyógyították sebeit sörből, krumplihéjból és büdöshalból kevert gyógyfőzetekkel három hónapon keresztül. „A sérült harcos visszatérése után legyőzhetelen lesz” - mítoszt szeretné megerősíteni szereplésével. Kezdőcsapatba állítása kérdéses, a Birodalom népének 73%-a Hummelst látná szívesen a helyén.


marcel-schmelzer-karikatur.jpgMarcel Schmelzer (3) a 24 éves balodali védő a dortmundi csatornák patkányaival nőtt fel mielőtt a Hanza-szövetség kivakarta a mocsokból. A szénbányászoknál stabil csapattag lett, ami viszont csak a Lahm mögötti vízhordó szerepre elég a nemzeti seregben. Pár percet kaphat, állítólagosan kiváló patkánysültjével mérgezheti az ellenséget.

 

A Birodalom népének közel két harmada (73%) így látja a hátsó alakzat összetételét: És ti?

vedelem.png

vedelem.png

Következő részünkben a birodalmi támadókat emeljük piedesztálra!

8 komment

Címkék: keretelemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://diemannschaft.blog.hu/api/trackback/id/tr694568664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habbal 2012.06.06. 14:28:16

Michael Neuer? Ez most komoly?? Gondolom nagyon fáradt lehettél amikor összedobtad a cikket.

heiki töltő 2012.06.06. 14:43:56

@Habbal: direkt elrejtettem egy két hibát megnézve, hogy olvassátok-e? A Mertesac"h"ert észre se vetted. Egyébként nekem ő örökre Michael marad.. :-)

Habbal 2012.06.06. 15:26:08

Engem csak a bajor klán érdekel, a többiek csak töltelék. :) Sztem Boa inkább való középre, mert a támadó játékhoz nem tud túl sokat hozzátenni. Legalábbis amikor Jupp kiteszi jobbra, akkor nem (idén ilyen ritkán volt). Mellesleg Stubival már összeszoktak rendesen, de Hummels-szel sincs gondom.

Habbal 2012.06.06. 15:26:41

Amúgy jó kis poszt lett, várom a folytatást! :)

killerbee 2012.06.06. 15:27:01

Höwedes schalkés marad az EB után is, Wiese viszont júliustól már Hoffenheimben keresi meg a hajzselére valót.

heiki töltő 2012.06.06. 15:47:56

@killerbee: Én azt olvastam, hogy a Höwedes-sztori még nincs lejátszva, a bayern nagyon akarja. Az más kérdés , hogy hova fér el?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.06.06. 16:07:56

Jó a Post, csak így tovább :)))

Habbal 2012.06.06. 16:22:20

Én személyszerint örülnék ha jönne. Lahm visszamehetne balra, Rafinha-t elküldjük a sunyiba. Csak szegény Alaba nem kerülne akkor be a kezdőbe. Márpedig nálam Ő az év egyik játékosa, félelmetesen érzi a játékot Ribery-vel. Bocs hogy tettem egy kis kitérőt :)
süti beállítások módosítása